Om foreningen

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for den slægtshistoriske forening DIS-Odense
Version 24.05.2018

 

DIS-Odenses dataansvar

Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.

Læs mere …

DIS-Odense

Vi er en selvstændig forening for slægtsforskere, der dyrker sprællevende slægtsforskning.

Vi har mange jern i ilden: Foredrag, undervisning, kurser, udflugter, workshops, arkivbesøg, denne spændende hjemmeside og nyhedsbrev 3-4 gange om måneden. 

Det er rørende billigt at være medlem af foreningen - derefter er langt de fleste aktiviteter gratis. Vi glæder os til at se rigtig mange medlemmer og gæster til vores arrangementer. Har du lyst til at støtte vores forening, må du meget gerne melde dig ind eller give et bidrag!

Alle vores hjælpere

Foreningen kunne ikke være så aktiv uden vores store korps af dygtige hjælpere. Her kan du se en liste over de mange personer, der lige nu hjælper eller har tilbudt at hjælpe med forskellige ting.

 

På sigt kommer der et lille billede af dem alle på listen...

 

Har du lyst til at være hjælper, så skynd dig at skrive til Mette i menuen Kontakt. Skriv gerne lidt om hvad du kunne tænke dig at hjælpe med.

 

 

 

 

Alt det praktiske

Navn

Foreningens navn er DIS-Odense. DIS står for Data I Slægtsforskning.

Adresse

Hesteskoen 2, 5250 Odense SV. (Et bestyrelsesmedlems adresse)

Lokaler

De fleste aktiviteter finder sted i Odense Kultur- og Brugerhus, Stadionvej 50, 5200 Odense V, indgang K (det gamle lærerværelse).

CVR nummer

3211 0835 (dette er ikke et telefonnummer. Brug menuen KONTAKT øverst på siden)

Bankoplysninger

Registreringsnummer 2024, kontonummer 6284614192. MobilePay 34969.

Bestyrelse

Se menuen 'Kontakt'. Vi holder møder 4-5 gange om året, du er velkommen til at skrive til os.

Vedtægter

Se denne side.

Foreningens historie

Starten 

Foreningen er startet den 21. november 2005 som en lokalgruppe under DIS-Danmark på foranledning af H. C. Andersen. Formålet med gruppen var at kunne mødes lokalt omkring vores fælles interesse for brug af databehandling i slægtsforskning. HC havde sendt en mail ud til alle medlemmer af DIS-Danmark, der boede på Fyn eller omliggende øer. Mange svarede positivt tilbage, og mødet den 21. november var en stor succes. Der deltog 15 personer på mødet.

Læs mere …

Her holder vi til

Langt de fleste af vores aktiviteter sker på Odense Kommunes Kultur- og Idrætshus, Stadionvej 50, 5200 Odense V. Der er indgang fra skolegården, vi bor i indgang K i stueetagen (Dette hed tidligere indgang F).

Bus 31, 32 og 130 går næsten til døren.

Der er gratis parkering i skolegården og de omkringliggende gader.

Generalforsamling

Foreningen DIS-Odense holder generalforsamling hvert år i april. 

 

Vil du læse mere om de tidligere generalforsamlinger, skal du logge ind som medlem.

Vedtægter, gældende

§ 1. Navn og hjemsted
Foreningens navn er DIS-Odense. ’DIS’ står for Databehandling i Slægtsforskning. Foreningen har hjemsted i Odense Kommune. DIS-Odense er en selvstændig forening i tilknytning til DIS-Danmark.

Læs mere …

Vedtægter, gamle, 07.04.2015

§ 1. Navn og hjemsted

Foreningens navn er DIS-Odense. ’DIS’ står for Databehandling i Slægtsforskning. Foreningen har hjemsted i Odense Kommune. DIS-Odense er en selvstændig forening i tilknytning til DIS-Danmark.

Læs mere …