6 grunde til at få solceller med batteri

Der er mange gode grunde til at få solceller med batteri og solcelleanlæg på tag. Her er seks af dem:

1. Solceller øger din boligs værdi

Ifølge en undersøgelse fra Rambøll Danmark vil en gennemsnitlig bolig, der er udstyret med solceller, have en værdistigning på op til 120.000 kroner. Dette skyldes, at solceller med batteri og solceller på tag er blevet mere og mere populære, og at der er stadig flere boligejere, der vælger at investere i dem.

2. Solceller giver dig mulighed for at spare penge

Når du har solceller på taget, kan du begynde at spare penge på din elregning. Solceller producerer nemlig el, som du kan bruge til at opvarme dit hjem eller til at køre dine husholdningsapparater. På denne måde kan du reducere din elregning med op til 50%.

3. Solceller er en miljøvenlig energikilde

Solceller producerer el ved hjælp af sollys, og derfor er de en miljøvenlig energikilde. Solceller udleder ikke nogen skadelige stoffer i atmosfæren, og de bidrager derfor til at bevare den globale klima. Den strøm, du ikke bruger, bliver tilmed lagret i batteriet, så du kan bruge den senere.

4. Solceller er en pålidelig energikilde

Solceller fungerer selv i dårligt vejr, og de er derfor en pålidelig energikilde. Selv om der ikke er sollys, kan solcellerne stadig producere el.

5. Solceller er en langvarig investering

Solceller har en levetid på op til 25 år, og derfor er de en langvarig investering. Du vil derfor ikke skulle udskifte dem så ofte, og du kan derfor spare penge på elregningen i længden.

6. Solceller øger værdien af din bolig

Solceller øger værdien af din bolig, fordi de gør boligen mere attraktiv for købere. Købere vil være villige til at betale mere for en bolig med solceller, fordi de ved, at de vil spare penge på elregningen.

Hvor meget kan man spare med solceller?

Solceller kan spare dig for mange penge. Solceller kan reducere din elregning med op til 70%. Det betyder, at du kan spare mange penge, hvis du installerer solceller på taget.

Solceller er en miljøvenlig energikilde, fordi de ikke udleder nogen skadelige stoffer. De er derfor godt for miljøet, og du kan være med til at beskytte vores planet.

Priser på solceller med batteri

Prisen er selvfølgelig en væsentlig faktor, som med alt muligt andet. Hvad koster solceller? Ifølge Bedste-solceller.dk: solcelleanlæg med batteri mellem 90.000 – 170.000 kr. inkl. opsætning. Prisen afhænger af størrelsen på batteriet, som typisk ligger mellem 4, 5 eller 6 kWh op til 8 , 10 eller 12 kWh.

Overvejer du også varmepumper eller jordvarme, så er disse to energiløsninger et genialt match til solceller. Du kan lade solcelleanlægget levere strøm til varmepumpen eller jordvarmepumpen, som så kan levere det varme brugsvand. Få tilbud på jordvarme hos Jordvarmeanlæg.dk, gå til hjemmeside. Få tilbud på varmepumper på Bedste-varmepumpe, klik dig videre.