Sig det med

Her i midten af december er du nu ved at have styr på, hvad der skal ske i de kommende uger op til jul. Du har planlagt alt ned til den mindste detalje, og du er næsten allerede færdig med at købe mange af de ting, I får brug for, ind. Kalenderen er da også ret godt fyldt. Den 15. december starter du på at bage brunkager og vaniljekranse. Den 16. skal du til slagteren og bestille gåsen og en lille flæskesteg. Dagen efter skal du og din familie til julehygge hos din søster og hendes familie. Og så skal du slappe af om søndagen.

Fødselsdag på vej

Der kommer også en fødselsdag lige op til jul, som du ikke må glemme. Din tante. Hun bliver 64. Du holder af hende og har altid haft lidt ondt af hende, fordi hun bliver jo aldrig rigtigt fejret. Alle har jo fokus på julen og dens festligheder. Så du vil gøre lidt ekstra ud af hendes fødselsdag. Hun skal have en buket blomster – udover gaven, som I vil aflevere hos hende. Men blomsterne skal sendes. Tidligt om morgenen.

Sende blomster i København er nemt

Du skal derfor lige finde en blomsterhandler, der kan sørge for blomsterudbringning i København. Det må blive på søndag, at du gør det. Det er jo noget, du kan google dig frem til. Men du tænker dog også, at der sikkert bliver bragt mange buketter ud den 23. december. Så det vil være godt, hvis du får bestilt buketten til din tante i god tid. Du vil være sikker på at blomsterhandleren kan sørge for, at buketten består af friske blomster – og at den faktisk når frem til hende et sted imellem kl. 8:30 og 9:00 om morgenen. Den 19. december er du så inde i den sidste uge inden jul, og du kan begynde at lave de lidt mere krævende forberedelser til julens frokoster.