Frække tanker

De fleste mennesker har en hverdag, som definerer, hvordan de opfører sig og hvad de gør: Morgentimerne bliver brugt på personlig hygiejne, indtag af de første proteiner og andre energikilder. Nogle bruger også morgenen på at rejse – til arbejdspladsen. Dagtimerne bliver brugt på at arbejde, købe ind til husholdningen og eventuelt nogle ekstra fritidsaktiviteter. Aftenen bliver brugt til at indtage føde og eventuelt slappe af med en god bog eller en god film. Natten bliver brugt til søvn og sex. Reproduktion.

Rytmen i hverdagen

Ja, der skal virkeligt meget til, at vi laver om på den rytme og den hverdag. Det er kun, hvis der sker noget helt usædvanligt, at vi kan finde på at flytte rundt på nogle af aktiviteterne. Og hvad skal der så til for, at du fx får lyst til sex midt på dagen?

Er det noget med, at du ser det fine lingeri, som en kollega har på – sådan bare ved et tilfælde? Eller er det noget med, at du kommer i tanke om, at din dildo ligger fremme – lige ved siden af sengen derhjemme? Eller er det fordi du har talt om sexlegetøj med din kollega, som går med fint lingeri i dag? Du ved det nok ikke. Egentlig vil du heller ikke vide hvorfor. Du kan bare mærke, at din lyst til sex og tilfredsstillelse er voksende. Klokken er kun 10:30 om formiddagen.

Du burde nok tænke på noget andet

Morgenens ritualer er overstået. Dine ritualer for dagtimerne burde være begyndt: Arbejde, gå en tur i frisk luft, sørge for at gøre indkøbene mv. Men du beslutter dig for at bryde rutinen. Du finder på en undskyldning. Rejser dig fra din arbejdsplads. Slukker PC’en. Tager toget hjem. Går ind i soveværelset og begynder at lege med dig selv: Du kæler for din krop. Bliver hed og varm og meget liderlig. Du lader dine fantasier løbe afsted med dig. Dildoen bliver taget i brug. Du er glad for, at du huskede at rengøre den. Du er dog ikke glad for, at den lå fremme – selvom det var ret handy lige nu. Du er ophidset og skal bare have den kraft ud af kroppen – lige nu. Jo, det lykkes for dig. Du ligger og slapper af i din seng.

Det bliver bare en af de dage

Rejser dig og finder et nyt sæt frækt undertøj frem fra skuffen. Du kan godt mærke, at din lyst til sex ikke er slukket. Den kommer tilbage – om lidt eller om et par timer. Det kan du ikke helt præcist sige. Du kan bare følge, hvad din krop fortæller dig: Du skal have frækt undertøj på, så du er parat til at modtage ham, når han kommer hjem fra sin rejse til udlandet. Åh, du savner ham. Helt forfærdeligt. Det bliver så skønt at mærke ham igen. Ventetiden er lang. Du må finde på noget at lave. Ja, du kan starte med at rede sengen og få rengjort din dildo. Og så kan du gå til vinhandleren og købe en lækker vin til maden. Skal du have dårlig samvittighed over, at du forlod arbejdspladsen? Nej. Slet ikke.