Massage efter sport

Som meget aktivt sportsmenneske, så ved du, at du skal sørge for, at din krop får den hvile, den har brug for, når du træner. Du ved godt, at du ikke må overtræne. Du har prøvet at gøre det. Og det førte til sportsskader, som det tog dig ret lang tid at komme af med. Irriterende lang tid. Du har dog lært lektien. Når du skal til stævner eller i kamp, så skal der trænes hårdt. Men der må ikke blive overtrænet. Og du skal give kroppen hvile, når du ikke træner. Ok, der findes forskellige maskiner, som du kan bruge til at få musklerne restitueret med. Fx en massagepistol. Men det bedste er total hvile – og kun ganske lette øvelser for kroppen i de perioder, hvor du ikke træner.

Københavns bedste massage

Men noget, som du virkeligt godt kan lide – og som du faktisk betragter som en belønning til dig selv, når du er inde i en hård træningsperiode, er at få massage. Sådan en rigtig dejlig æltning af alle musklerne i hele kroppen. Du nyder det. Det får dig til at slappe af. Totalt. Og dine muskler bliver medgørlige. Du har dog et krav: Det skal være sportsmassage, du modtager. Ok, det der med wellness og spa og massage i sådan et center er skønt. Men du kan bedst lide den der massage, der går lidt dybere. Helt ind i musklerne. Derfor får du massage hos en særlig uddannet massør. Han har sin egen klinik med massage i København. Og ja, du har intet imod at tage toget fra Helsingør til København for at få massage hos ham en gang om ugen.

Fysioterapi er en del af det

Men her i sidste uge fortalte han dig, at han er ved at flytte hele sin klinik. Han er ved at udvide, og er gået i samarbejde med en fysioterapeut. De har fundet et godt og velegnet sted i Valby, hvor de vil åbne deres fælles klinik. Muligvis vil de også inddrage en akupunktør i samarbejdet. Du bliver lidt forbavset. Vil det sige, at du skal gå til massage i Valby og ikke i København? Ja, det vil det. Men det er jo i virkeligheden helt ubetydeligt. Du kommer jo alligevel med toget. Du skal bare rejse i ganske få minutter længere fra Helsingør. Klinikken kommer nemlig til at ligge meget tæt på Valby station. Og jo, du får sandelig også en invitation til den reception, de vil holde, når den nye klinik skal indvies.

Meget succesfuld klinik

Du tænker lidt over det. Du er glad på din massørs vegne. Det går godt for hans forretning – han betjener også et stort internationalt publikum – se her: https://copenhagen-massage.com/, og han er på vej ind i et samarbejde med andre dygtige behandlere. Det vil sikkert give ham mange flere kunder i fremtiden. Du er dog ikke helt lun på tanken om at skulle helt ud til Valby. Men han har ret i det, han siger: Det er jo kun et ekstra stop du skal rejse. Det tager ikke lang tid. Og der vil givetvis heller ikke være så langt at gå hen til den nye klinik.