Din guide til en troværdig ejendomsmægler

Det kan være sundt for sjælen med et såkaldt sceneskift, der indebærer en ny bolig, nye omgivelser og nye bekendtskaber. Men det kan også føles som et stort spring for nogle, derfor gør det processen lettere, hvis du allierer dig med en dygtig og troværdig ejendomsmægler.

I denne artikel får du et indblik i, hvordan du sikrer dig et samarbejde med en god ejendomsmægler. Og i øvrigt: Hvor mange Ejendomsmæglere findes der i Danmark? 2537 ifølge Novaindex.com!

Hjemmets fire vægge

Der kan ligge mange grunde bag, når vi får lyst til at skifte hjemmets fire vægge ud med nogle nye. Det kan være på grund af helt lavpraktiske årsager såsom pladsmangel efter familieforøgelse eller nyt arbejde i anden region. Men tanken behøver ikke nødvendigvis udspringe fra en større ændring i livet, for det kan ligeså vel være på grund af lysten til forandring.

Føler du, at hjemmets fire vægge danner alt for få kvadratmeter, bør du undersøge dine muligheder for at finde et større hjem. I dette tilfælde kan en ejendomsmægler hjælpe dig med at klargøre, hvor langt dit budget rækker i søgningen efter en ny bolig.

Snak med jeres nærmeste

Skal du og din partner træffe en beslutning om salg af nuværende bolig, kan det være en fordel at snakke med jeres nærmeste. På den måde kan I få sparring fra andre, og samtidig blive rigere på deres erfaringer og råd.

Beslutter I jer for at skifte adressen ud med en ny, skal I naturligvis også kontakte en ejendomsmægler. Ofte er det sådan, at det er marginaler, der adskiller ejendomsmæglere fra hinanden. Marginalerne indeholder blandt andet tidligere kundeoplevelser, derfor kan I få meget glæde af at forhøre jer hos jeres nærmeste.

Er de ikke til nogen hjælp, vil det være oplagt at undersøge den pågældende firmas tidligere anmeldelser. På den måde kan I få en fornemmelse for, hvor de behandler deres kunder, og ligeledes hvordan I vil blive behandlet.

Ærlig og troværdig service

Det er de færreste, der ikke sætter pris på en ærlig og troværdig behandling. Derfor prøver vi så vidt muligt at undgå sælgere, der lover mere, end de udfører. Når I skal kontakte en ejendomsmægler, gør I klogt i at vælge en, der giver jer en gratis salgsvurdering.

På den måde lover I ikke penge væk, uden at I har kendskab til udbyttet af pengene. I stedet for vil ejendomsmægleren give jer et realistisk bud på, hvad jeres nuværende bolig er værd, hvilket øger jeres chance for salget i fremtiden.

Flere ejendomsmæglere giver en gratis salgsvurdering, hvilket også gør sig gældende, hvis I er på udkig efter en ejendomsmægler i Danmark. Find alle ejendomsmæglere i Danmark hos Novaindex.com eller læst mere på De.dk.