Krav til miljøet

Mange mennesker drømmer om at åbne en e-shop. Hvorfor? Fordi det er sjovt at sælge produkter, som man selv kan lide. Om det handler om at sælge modetøj eller værktøj spiller ingen rolle. Det her med at sælge og kunne tjene penge på det er sjovt. Og ja, nogle har succes. Andre har ikke den store succes. Og hvorfor har de ikke det? Ja, et svar kan gemme sig i, at de ikke har planlagt, hvordan de skal bruge pengene, som de investerede i forretningen, godt nok.  Der skal nemlig ikke kun investeres i et varelager. Der skal også investeres i et godt og smart – og hurtigt – website. Der skal også investeres i markedsføring.

Indpakning med respekt

Og så skal der sandelig også investeres i emballage engros, så varerne kan blive sendt sikkert ud til kunderne. Det sidste er især vigtigt. Det er vigtigt, at det er miljøvenlig emballage som her, såsom poser af genbrugsplast, som kan bruges til forsendelse af fx modetøj eller andre tekstilvarer.

Emballagen skal være miljørigtig, fordi det er det, kunderne vil have. De ser gerne, at du fx også skriver, at du bruger miljøvenlig emballage på dit site. Så det er noget, du skal huske. Og: Det handler ikke kun om, at du bruger poser af genbrugsplast – eller bioposer. Nej, det skal være hele vejen igennem: De paprør, som du måske bruger til at forsende aflange genstande i, skal også være miljøvenlige. Og de skal være stabile, så genstanden ikke kan bøjes.

Det stiller lidt store krav til paprørene. Der findes dog mange forskellige paprør på markedet, som er ret stabile. Det eneste du bare skal være opmærksom på, er, at runde paprør koster mere i forsendelse end fx trekantede eller firkantede. Grunden er, at de runde ikke er så nemme at scanne på postvæsenets fordelingsafdelinger. De ruller og der skal ofte bruges manuel arbejdskraft til at få den slags paprør scannet.

Få styr på emballagen

Står du i den situation, hvor du er lige ved at kunne åbne den webshop, som du har drømt om i lang tid, så vil jeg kraftigt anbefale, at du også lige kigger på netop det her med emballagen, som du vil få brug for. Og ja, du skal vide, at hvis du åbner shoppen, så kommer du altså til at skulle bruge meget lang tid nede på dit lager. Det vil være dig, der skal stå for indpakningen og forsendelsen. Du vil ikke få så meget tid til at se beløbet på din bankkonto blive større og større.

Derfor er det vigtigt, at du også sørger for at købe miljøvenlig emballage, som du selv kan lide at se og røre ved. Om det handler om æsker eller gavepapir betyder ikke noget. Det vigtige er, at du kan fortælle dine kunder, at du værdsætter dem og samtidigt også vil gøre en indsats for miljøet. Kan du det, så er du godt på vej imod den succes, som du ønsker dig. Og når den kommer, så kan du måske også få tid til at se, at din bankkonto vokser.