iLoq fra låsesmeden

I flyttede ind for 2 måneder siden. Og I er allerede ved at føle, at I er faldet godt til her i nabolaget. Og ja, det var så heldigt, at I blev inviteret med til den der vejfest i slutningen af september. Den skulle holdes hos jeres nabo. Så det var jo nemt at takke ja til invitationen og komme i festtøjet. Det var en sjov fest. Lidt kaotisk. Men, I havde jo ikke nogen forventninger – eller krav. Og det var sjovt at lære naboerne at kende på den måde. Der var ingen facader eller falske smil.

Pas på kriminalitet

Det, som I bare slet ikke var opmærksomme på, var, at der i jeres nabolag rumsterer nogle små bander. I hørte om det dagen efter festen. Der havde været indbrud hos naboen. Dem, som indbruddet skete hos, var naturligvis kede af det. De var forargede. Gale i hovedet. Måske gale på sig selv, fordi de vidste godt, at de kunne have gjort noget for at beskytte deres bolig bedre.
De kunne fx have sørget for at få omkodet låsene til deres bolig – eller endnu bedre:

iLoq låsesystemer

Få installeret et iLoq låsesystem. Det havde de ikke gjort. Og nu viste det sig så, at indbrudstyvene havde adgang til deres bolig, fordi de have en gammel nøgle. De kunne også have udskiftet låsene til deres bolig. Og det burde de måske have gjort. Vi kan ikke helt vide det endnu. Det, vi ved, er, at de er i kontakt med deres forsikringsselskab. Og åbenbart er der lidt uenighed om, hvad sikkerhed og nøgler går ud på. Vi vil naturligvis komme tilbage med flere oplysninger på det, når vi har sikre informationer.

Lige nu kan vi dog kun konstatere, at det er meget vigtigt, at du finder en god låsesmed, ligeså snart du har købt din nye bolig – eller har lejet den. Du ved nemlig ikke, hvem her nøgler til din bolig. Og for, at du ikke skal blive udsat for ubehagelige oplevelser i form at tyverier eller indbrud, så skal du altså ændre nøglerne eller låsene til din bolig.

God låsesmed er auoriseret

Du behøver ikke at finde en dyr låsesmed, der kan udføre dette arbejde. Du skal selvfølgelig sørge for, at det er en autoriseret låsesmed. Men du kan sagtens finde en billig låsesmed som dem her, der også har autorisering. Så gå du bare trygt på nettet og find den låsesmed. Tal med ham – eller hende – om den opgave, du gerne vil have, låsesmeden løser for dig. Vær parat til at høre om forskellige muligheder. Det kan jo godt tænkes, at du måske tror, at du skal have nye låse i dørene, hvor det så kan vise sig, at du blot har brug for omkodning af nøglerne. Det er jo den slags, som din låsesmed kan hjælpe dig med at afgøre. Og ja, det er også den slags små opgaver, der får dig til at føle dig sikker i din nye bolig.

Det er vel det, som alt handler om: Tryghed. Sikkerhed. Og her er det, at låsesmeden er en nøgleperson i dit liv. Husk det nu. Også selvom du føler dig sikker allerede nu.