Plakater og flyers

På et eller andet tidspunkt så skal du deltage i – måske endda også – organisere i en udstilling. Det kan være en udstilling, messe eller konference, der præsenterer de resultater, som jeres projekt har finansieret. Det kan være en messe for specialprodukter indenfor din branche. Det kan også være en messe, der sigter på at turismen i jeres lokale område får et boost.

Brug for trykt materiale

Sådan en udstilling har brug for informationsmateriale, så de besøgende kan huske dig og dit firma eller din organisation. Du udstiller derfor ikke kun produkter eller prototyper. Du skal også dele en masse flyers ud til dem, der kommer forbi jeres bod. Da den slags messer ofte består af en række boder, er der også plads til, at du får sat plakater op på de der opslagstavler, som afskærmer imellem boderne. Flyerne fortæller om projektet, produktet eller stedet. Plakaterne illustrerer det – med flotte fotografier og billeder.

Hvem printer plakater?

Det er som regel altid en hektisk tid, når sådan en messe skal stables på benene. Der skal udvælges små souvenirs (brochurer eller små prøver på produkter) som kan deles ud – gratis – til de besøgende. Der skal findes plads – i boden – til plakaterne og flyerne. Og ja, plakat print er ikke sådan lige til at finde, hvis de skal være i god kvalitet. Og det skal de. De skal jo holde i de 14 dage, som messen varer. Det samme gælder jeres flyers.

Flyers i farver og god kvalitet

De skal også printes i farver og rigtig god kvalitet. Det er nemlig ofte selve printet, der får modtagerne af flyerne til at beholde dem – og ikke bare smide dem ud henne ved den nærmeste papirsbøtte.
Det er derfor, at du skal henvende til et godt trykkeri i god tid inden messen, så du kan være sikker på, at du får dine plakater og flyers trykt eller printet i den bedst mulige kvalitet.