Isenkram-udsalg

Når du nu skal ud at bytte julegaver, så er det måske en god idé, hvis du sørger for at det produkt, som du skal bytte, er pakket ind i den oprindelige indpakning. Der er nemlig en del butikker, der er på vagt overfor kunder, der kommer med produkter, som de faktisk ikke har fået i julegave og som gerne vil bytte det til et smartere produkt. Det ved alle. Det er faktisk en form for svindel. Og det skal naturligvis ikke ske. Men det er uundgåeligt. Især for mange isenkræmmere.

Masser af kunder

Her er situationen nemlig den, at når de holder isenkram udsalg, så vælter det ind med kunder. Og det kan være meget svært for personalet at beholde overblikket. Dels bliver de fysiske butikker overfyldt med kunder. Og dels bliver deres webshops overrendt af alle os, der foretrækker den måde at handle på. Af en eller anden grund er vi danskere meget glade for smart isenkram. Og så er det slet ikke uforståeligt, at en eller anden gerne vil have byttet en ’næsten’ ubrugt genstand til en smartere og nyere version. Design spiller naturligvis også en rolle her.

Udsalg på isenkram

Vi elsker godt design her i landet. Og er det funktionelt og ufarligt at bruge, så får produktet succes hos os. Og det kan jo betyde, at produktets pris stiger på et senere tidspunkt. Dette er også grunden til, at vi faktisk holder øje med, hvornår der er isenkram udsalg hos Kram og Kanel. Om det er i de fysiske butikker, eller om det er på webshops, spiller slet ikke nogen rolle.

Vi kan dog godt lide at besøge en fysisk isenkræmmer. Og det er fordi vi også godt kan lide at se – og røre ved – de produkter, som vi er interesserede i at købe. Det kan være, at vi lige godt vil sikre os, at bestikket, som det unge brudepar skal have i bryllupsgave fra os, nu er godt nok. Det kan være, at vi bare lige skal mærke, hvor tung den der støbejernsgryde i virkeligheden er. Det kan også være, at vi går på isenkram udsalg, fordi vi bare gerne vil snuse til duften af godt design og se det – sådan i virkeligheden.

Når vi beslutter at købe

Når vi så endelig beslutter os for at købe et produkt fra vores favoritisenkræmmer, så tøver vi ikke. Vi ved nemlig, at vi får god service. Og det spiller ikke nogen rolle, om vi handler via internettet eller i de fysiske butikker. Vi får produktet leveret fint pakket ind eller inden for en rimelig tidsramme. Og det er totalt ligegyldigt, om det er et produkt, vi har fundet på det lokale isenkram udsalg eller om det er fra en tilbudsside hos den samme isenkræmmer.

Vi er glade kunder hos den pågældende isenkræmmer. Og vi er trofaste. Dette er måske grunden til, at du bliver frustreret, når du ser, at der er isenkram udsalg og vælger at besøge den lokale isenkræmmer. Vi er der jo allerede. Og ja, det fylder ud i butikken. Men det bevirker, at der bliver handlet. Og det er det, vi skal.